Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeliyle bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı. Büyük bir aile olduklarını vurgulayan Başkan Şen, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek tüm çalışanlara emekleri için teşekkür etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Şen, “Biga Belediyesi ailesi olarak bayramın sevincini personelimizle birlikte paylaştık. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, dayanışma ruhumuzu perçinleyen bu güzel günde tüm çalışma arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram diliyorum,” dedi.
Biga Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği bu tür buluşmalar, çalışanlar arasındaki dayanışmayı artırırken, vatandaşlara daha güçlü bir hizmet sunma motivasyonu sağlıyor. Bayramın tüm Biga halkına sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temenni edildi.
Bayram coşkusunun yaşandığı etkinlik, hatıra fotoğrafları çekilerek sona erdi.