Biga, güzellik ve bakım alanında yepyeni bir adrese kavuştu. Sektörde 18 yıllık tecrübesiyle adından söz ettiren Fatma Şahin’in kuruculuğunu üstlendiği Fatma Şahin Hair-Makeup Stüdyo Salonu, düzenlenen görkemli bir törenle kapılarını açtı.

Açılış programına Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ve Biga Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sait Tanur da katılarak destek verdi. Katılımcılar, bu yeni girişimin Biga’nın ticari ve sosyal hayatına önemli katkılar sağlayacağına dair umutlarını dile getirdi.

18 yıldır güzellik ve bakım sektöründe edindiği deneyimle sektörde fark yaratan Fatma Şahin, Biga’da kendi stüdyosunu açmanın gururunu yaşadı. Açılışta anlamlı bir konuşma yapan Şahin, "Bu özel günde yanımda olan, emeği geçen ve destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim," diyerek heyecanını paylaştı.

Fatma Şahin’in ardından konuşan Belediye Başkanı Alper Şen ise Şahin’in azmi ve başarı hikâyesine övgü dolu sözlerle değinerek, Biga’ya kazandırdığı bu değerli işletme için teşekkürlerini sundu.

Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı Çanakkale Boğazı gemi geçişlerine kapatıldı

Kurdele kesimiyle resmen hizmet vermeye başlayan Fatma Şahin Hair-Makeup Stüdyo Salonu, şık iç tasarımı ve profesyonel hizmet anlayışıyla Bigalıları ağırlamaya başladı. Salon, güzellik ve bakım hizmetlerinde kaliteyi ön planda tutarak, Biga’da fark yaratmayı hedefliyor.

Muhabir: SEVAL KÜÇÜKKÜRU