AK Parti Biga İlçe Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen Ankara ziyareti, yoğun temaslarla geçti. İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, İl Genel Meclis Üyeleri, Biga Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah ve muhtarlar, TBMM’de AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’i ziyaret etti.
Biga’nın geleceğini şekillendirecek projeler hakkında istişarelerde bulunan heyet, Biga’nın gelişimi için yapılan ve yapılması planlanan
yatırımları ele aldı. İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Milletvekili Ayhan Gider’e misafirperverliği ve destekleri için teşekkür ederek, “Biga’mızın hizmetlerini ve refahını artırmak için hep birlikte durmadan, yorulmadan el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
BAKAN YARDIMCISI BÜLENT TURAN’A ZİYARET
Ziyaret kapsamında, AK Parti Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Saim Bakar ve Bigalı muhtarlar, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan ile de bir araya geldi. Biga ve mahallelerin ihtiyaçları üzerine verimli görüşmeler gerçekleştirildi. Saim Bakar, Bakan Yardımcısı Turan’ın ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür ederek, “Muhtarlarımızla birlikte Biga’mızın sorunlarını ve çözüm önerilerini ele alma fırsatı bulduk” dedi.
ANKARA’DA YOĞUN GÖRÜŞME TRAFİĞİ
Heyet, İçişleri Bakanlığı ve TBMM ziyaretleri sırasında AK Parti MKYK Üyesi Jülide İskenderoğlu ile de görüştü. Ziyaretlerde, Biga ve mahalleler için planlanan projeler, yatırımlar ve çözüm bekleyen konular detaylı şekilde ele alındı.
Ankara’da önemli temaslarda bulunan Biga heyeti, verimli geçen ziyaretlerin ardından ilçeye dönerek çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.