Bigaspor, uzun bir aranın ardından taraftarıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. 23 Mart Pazar günü saat 14.00’te İlyas Bayram Stadı’nda oynanacak Bigaspor – Geliboluspor karşılaşması, şampiyonluk yolunda kritik bir viraj olarak görülüyor.
Kulüp yönetimi ve teknik ekip, bu önemli mücadelede taraftar desteğinin büyük bir fark yaratacağını belirterek, tüm Biga halkını tribünleri doldurmaya davet etti. “Futbol, sadece sahada oynanan bir oyun değil, aynı zamanda bir şehrin ruhunu, heyecanını ve birlikteliğini temsil eder” ifadeleriyle yapılan açıklamada, bu karşılaşmanın sadece üç puanlık bir maç olmadığının, aynı zamanda şampiyonluk yolunda önemli bir adım olduğunun altı çizildi.
Biga’nın en büyük değerlerinden biri olan Bigaspor için bu tarihi günde tribünleri doldurmak isteyen taraftarlar, pazar günü saat 14.00’te İlyas Bayram Stadı’nda olacak.
Tarih: 23 Mart Pazar
Saat: 14:00
Yer: İlyas Bayram Stadı
Maç: Bigaspor - Geliboluspor
Taraftarlar, “Sen yoksan, bir kişi eksiğiz!” sloganıyla, bu büyük buluşmada takımına tam destek vermeye çağrılıyor.