"Gökdoğan" hedefi tam isabetle vurdu! "Gökdoğan" hedefi tam isabetle vurdu!

Depremler devam ediyor

Gece boyunca peş peşe sekiz deprem meydana geldi. Bu küçük depremler, 4,4 ila 4,6 büyüklüğünde ve 7 kilometre derinliklerde gerçekleşti.

Ege Denizi Sarsıntı Fırtınası: Gece Boyunca Peş Peşe 8 Deprem Meydana Geldi!
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, Ege Denizi’nde gece saatlerinden itibaren art arda sekiz deprem yaşandı. Bölgedeki sismik aktivite, vatandaşlarda endişe yaratırken, tüm sarsıntıların 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi.

Depremlerin Zaman Çizelgesi:

01:57: İlk sarsıntı 4,2 büyüklüğünde gerçekleşti.
04:41: İkinci deprem 4,1 büyüklüğünde kaydedildi.
05:02: Üçüncü deprem 4,1 büyüklüğünde meydana geldi.
05:24: Dördüncü sarsıntı 4,4 büyüklüğünde gerçekleşti.
05:45: Beşinci deprem yine 4,4 büyüklüğünde yaşandı.
05:54: Altıncı deprem 4,6 büyüklüğünde kaydedildi.
06:23: Yedinci sarsıntı da 4,6 büyüklüğünde meydana geldi.
06:36: Son olarak, sekizinci deprem 4,5 büyüklüğünde gerçekleşti.
Tüm depremler, merkez üssü Ege Denizi olarak belirlenen bölgeden kaynaklanırken, sarsıntıların 7 kilometre derinlikte olduğu vurgulandı.

Uzman Uyarısı:

Yetkililer, Ege Denizi’nde yaşanan bu art arda depremlerin artçı sarsıntılara yol açabileceği konusunda vatandaşları uyardı. Bölgedeki sismik aktivitenin yakından takip edildiğini belirten uzmanlar, özellikle kıyı bölgelerinde yaşayanların ve deniz ulaşımıyla ilgilenenlerin dikkatli olmalarını öneriyor.

Gelişmeleri yakından takip ediyor, oluşabilecek artçı sarsıntılar ve diğer sismik olaylar hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kaynak: ANADOLU AJANSI