Biga Gençlik Merkezi gönüllü gençleri, "Gençler Bakanlığında" projesi kapsamında Ankara'ya unutulmaz bir ziyaret gerçekleştirdi. 15-29 yaş arası 90 genç, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nı ziyaret ederek devlet yönetimini yakından tanıma fırsatı buldu.
Üç gün süren programda gençler; Anıtkabir, Birinci ve İkinci Meclisler, Ankara Palace, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi, Cumhurbaşkanlığı Millet Camii, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi, Hacı Bayram Veli Hz. Camii ve Türbesi gibi tarihi ve kültürel mekanları gezerek Türkiye’nin geçmişi ve geleceği hakkında önemli bilgiler edindi.
Biga Gençlik Merkezi gençlik liderleri, gençleri atölye eğitimleri, gönüllülük projeleri, gençlik kampları, kültür ve sanat etkinlikleri ile yurt içi ve yurt dışı gezilerine katılmaya davet etti.