Çanakkale'nin gururu, Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi öğrencisi Seydanur Küçük, Bartın’da düzenlenen Okullar Arası Gençler A-B Türkiye Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye üçüncüsü oldu. Gençler B -59 kg Kumite kategorisinde mücadele eden Küçük, gösterdiği üstün performansla bronz madalyanın sahibi oldu.

Galatasaray Kulübünde nisan ayı divan kurulu toplantısı yapıldı Galatasaray Kulübünde nisan ayı divan kurulu toplantısı yapıldı

Şampiyonada sergilediği azim ve kararlılıkla dikkatleri üzerine çeken Seydanur Küçük, Çan’a büyük bir gurur yaşattı. Türkiye’nin en yetenekli genç sporcularından biri olarak adından söz ettiren Küçük, sporun yanı sıra eğitim hayatında da başarılarıyla örnek olmaya devam ediyor.

Başarılı sporcu, turnuvada kazandığı bronz madalyayı, Çan İbrahim Bodur Anadolu Lisesi ailesine ve antrenörlerine ithaf etti. Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve tüm Çan halkı, Seydanur Küçük'ün bu önemli başarısını kutluyor ve başarılarının devamını diliyor.

6F3F15Ca F007 4298 B953 E8Fd792193Be7Bed579C 55A5 4Db3 9A08 010F174523B81Fd7C964 4Fc4 4C62 A7B0 1C2Ed7Fab707

Muhabir: SEVAL KÜÇÜKKURU